Onze Studio

In onze studio kan u terecht voor een les op elk niveau.

Studio 44

Yoga soft flow

Yoga soft flow is een les waar we gebruik maken van yoga om onze lichaam te versterken en soepeler te maken, onder kine begeleiding leer je oefenen zonder pijn. Om toch te kunnen oefenen zonder last te hebben van al die vervelende kwaaltjes,de les is opbouwend en heel variërend , iedere week gaan we op zoek naar onze spanningen en gaan door oefeningen ons lichaam soepeler maken en tegelijk sterker.


Yin  Yang Yoga

Yin yang yoga is een rustige vorm van yoga en een mix van de populaire yin yoga met een zachte afwisseling  in beweging. Het Yin stukje van de les is een langzame vorm van yoga, we liggen in rustige houdingen waarin de asana's langere tijd worden vastgehouden m. Dat kan variëren van  drie tot vijf minuten. Op die manier wordt het bindweefsel gestrecht en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel . Het yang gedeelte zorgt voor variatie afwisseling beweging en ontlading. Dit is een helende yogavorm.

Prana vinyasa yoga

De term Vinyasa staat voor beweging en Prana voor ademhaling. We werken met de elementen aarde, water, vuur, lucht en ruimte. Iedere week gaan we op zoeken naar het openen van ons lichaam en het losmaken van alle spieren. We bouwen op tot een Piekasana. Door dit unieke systeem van flow en opbouw slaagt iedereen erin om te genieten van een actieve yogales waarbij we rekening houden met alle aspecten van een geweldige yogales, geestelijke ontspanning, ademhaling of prana, lichamellijke ontplooing, opladen en loslaten van alle stress en we eindigen de les met een shavasana een ontspannende meditatie.

Mindfulness yoga 

Wil je graag de meditatie, ademhalingstechnieken en rust ervaren, wl je graag zacht bewegen en eindigen met een diep helende bodyscan. Kom het ontdekken hoe vaak we vergeten om in het moment te zijn, hoe we kunnen ontspannen, hoe we kunnen herstellen van burn out, pijn, stress, hoofpijn, slapeloosheid en vermoeidheid. je leert je lichaam voelen en zo je grenzen te bepalen. zelfkennis, diepe rust en heling. 


Yogalates-Core

Deze les is de perfecte fusion tussen Pilates-core training en Yoga. Ben je graag wat actiever en ligt je interesse in werken aan je lichaam dan is deze les perfect voor jou. Op zachte muziek gaan we al onze spieren trainen en leren we hoe we onze oefening gericht en correct uitvoeren met de nodige dosis fun. Alle spiergroepen komen aan bod en na enkele weken zie je duidelijk resultaat. Shape it up !


Rugschool

Heb je last van rugpijn die steeds terug keert dan is deze les voor jou, 

Je gaat alle spiergroepen trainen die je rug ondersteunen en je zal merken dat je houding vanzelf gaat verbeteren na enkele weken.

Onder begeleiding van de kinesitherapeut en rekening houdend met je klachten gaan we in groep oefenen. Iedereen die deze lessen volgde was tevreden en heeft minder of geen rugpijn meer.

Denk je dat deze les je kan helpen neem dan eerst even contact met de Kinesitherapeute Kim 0477655239 Pilates 

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op het lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen. het hele lichaam is betrokken bij Pilates.